NYA BLOGGEN

Här är adressen till den nya bloggen;

http://almabjellerup.blogspot.com/

Blogspot är mycket lättare att använda enligt mig! Såå, check it out!

pusshejs <3

ny blogg

just nu håller jag på att fixar en ny blog på blogspot istället så kommer inte vara så aktiv här men länkar när den är klar!

pusshejs <3

Today is a good day,

När jag vaknade imorse kändes det som om det skulle bli en skitdag, men verkligen inte istället var den jättekul, men lite pinsam bara. Vid lunchtid snodde vi en glitterburk från cafeterian, och trodde att vi blev jagade av "glittertanten" så vi sprang fort iväg. Sen på kemin hade Lovisa ändrat min ringsingnal på mobilen, till Lasse Stefanz - Du försvann som en vind, och tog bort ljudlös och sen ringde hon såklart mitt i lektionen. Alla började asgarva när den började spela på högsta volym typ. Trots att den bara han spela i två sekunder utbrast vår lärare Gunilla att det var dansband och Ali skrek faaaail. Men jag tror att jag och Gunilla kan bli riktiga buddies efter det här liksom, göra kemilaborationer på fredagskvällar och lyssna på dansband, för det låter ju superkul! INTE!

Men, men, nu ska jag gå och äta massa julgodis. Mamma och Hanna håller på och bakar och de klagar för att jag inte hjälper till, men vaddå liksom, det är inte riktigt min stil, det är mer min stil att äta upp allt , mums! ;)

pusshejs <3


17 december (orginellt va?)

Alltså jag och rubriker, det fungerar inte! I alla fall, idag fick jag frågan "vad är du rädd för" och så började jag tänka efter vad jag verkligen är rädd för och blev själv ganska förvånad över svaret. Inte alls de här vanliga, ormar, flyplan, och så vidare utan, att leva ett för vanligt liv. Jag är rädd för att jag kommer vara runt 40 år och inse att jag sitter hemma framför tvn på kvällarna med min familj. Går och lägger mig tidigt, vaknar på morgonen för att gå till ett vanligt jobb som jag inte gillar. Jag är rädd för att inte leva mitt liv fullt ut, att inte lyckas med det jag drömmer om, att inte ha ådstakommit något speciellt, att vara en vanlig Svensson. Och jag är rädd för att inte veta, jag vet inte vad som kommer hända med mig. Jag vet inte som jag kommer bli en Svensson eller inte, det ända jag vet är att jag kommer kämpa för att inte bli det.
Någon som känner igen sig?

pusshejs <3

16 december,

Imorgon är det en vecka kvar till jul, bara en! Snacka om att jag inte har några julkänslor alls. När jag var liten längtade jag alltid till jul, men det var väl en större grej då men julkalendrar och allt. Ska jag vara ärlig ser jag mer fram emot maten på julafton än julklapparna och kalle är en grej man måste se på, inte något som jag frivilligt sätter mig ner och ser på i en timme. En kemi lektion känns faktiskt mer lockande, och ni som känner mig bra vet hur mycket jag ogillar kemi.

Nej, ska sluta gnälla nu och försöka leta fram några gamla julskivor för att få mer julstämning. Vill verkligen hitta de vi gjorde i min gamla skola, alfaskolan. Alla klasser sjöng en till tre jullåtar och vi har två cds från olika år. Det är jättekul att lyssna på dem. Ingen försöker sjunga bra utan alla vill höras mest, så ni kan ju tänka er mig och min klass i sjunga när vi gick i trean, det låter inte så där jättabra alltså, haha!

pusshejs <3



"valfri rubrik"

How do we say our goodbyes,
do we laugh or cry?
Why does this have to be so hard



pusshejs <3

citat

"jag vill ha gangbang, men inte med nån i klassen"

ohh, dissen, that's all I'm saying. Ni som vet, vet ju  och ni som inte vet, vet inte occh ni lär väl inte veta. Det tror jag att jag vet iallafall. ?? whaaata?

pusshejs <3 

valfri rubrik

Gaah, hata måndagsmorrningar!  Jag kan inte somna på kvällen och måste gå upp tidigt. Idag har jag sovit ungefär 6 timmar och jag måste sova minst 8 för att jag ska typ "fungera normalt". Nej, och nu måste jag skynda mig och fixa till mig innan jag ska till skolan, jag har som mål att inte komma försent en enda lektion den här veckan! Tror ni att jag klarar det?

pusshejs <3

söndag

idag har jag varit riktigt dåligt på att uppdatera, men jag har pluggat kemi från att jag gick upp tills nu med korta pauser. Har ju prov på tisdag och hela skallen snurrar med mol, substansmängd, alkaner, trivselnamn och så vidare. Jag går ju egentligen sam men av någon konstig anledning valde jag till kemi som individuellt val, bland de sämsta val jag någonsin gjort, jag måste typ varit hög eller nått när jag bestämde det. Osmart eftersom jag håller på att faila kursen, men jag ska se till att få godkänt och om jag inte får det med allt plugg jag lagt ner så lackar jag. Men nu kallar kemiboken, see ya.

pusshejs <3

all i want for chrismtas...

is den här telefonen. (och typ en fridfull jul om man ska smöra lite)


pusshejs <3

13 december,

oj, kom på att det visst var lucia idag och inte igår som jag skrev i förut! Så glad lucia idag istället!
Förresten, kolla vad jag fick till middag;



Suuushi! ni som känner mig vet att jag älskar det så "it really made my day".

Ikväll blir det bara slappa. Är riktigt sliten, så ska nog fixa hårinpackning, ansiktsmask, se film och kränga godis! Ha en bra kväll!

pusshejs <3

Igårkväll,

Drog vi iväg till kärrdal på fest, grymt kul eftersom jag kände jättemånga där! Men jag Linda och Sandra han bara vara där i kanske en timme för sen var sofies föräldrar påväg hem så alla var tvugna att gå, synd för det var riktigt kul! Men vi mötte Josefin och henne kompis Mikaela och sen drog vi typ till chillkrök till någon som bodde nära stinsen. Det var väl helt okej där, men vi var ju kul gäng som drog det så vi hade ju kul ändå, fast musiken sög. Jag sa massa konstiga saker. Linda baxade massa godis. Det roligaste var nog ändå om nån hade sett oss på bussresan hem, Linda typ sov, Sandra hickade och jag sjöng på "da botten is nådd".

"Jag tänker aldrig mer göra så jag känner såhär
det kvittar vilken jävla fest och hur många jag känner där,
Da botten is nådd, hur långt kan man nå, 
hur långt kan man sjunka hur kasst kan man må,
kändes för jävligt innan men det börjar bli lite bättre nu igen,
och om jag tappar förstet och trillar ner ska jag klättra upp igen"
- Timbuktu

pusshejs <3

Lucia!

Glad lucia (eller cad man nu säger??)
Idag hade vi luciatåg i skolan, rätt fint fast sjukt tråkigt. Sämst att bara musikarna får vara med. Annars var skoldagen rätt kul förutom att folk tog mitt mobilbatteri och sånt.

Jag, Linda och Josefin stod och pratade och väntade på att josefins lektion skulle börja och då kom "I" förbi och verkade tycka att det var lagom pinsamt och gömde sig lite halvt bakom en kompis. Så jävla kul alltså för oss, synd om han.

Nu har jag just tagit en powernap. Att svara på sms när man vaknar är inte bra, så här råkade jag svara på martinas sms;
Jag vet unge. inte, men gör av mig så fort jag vet :P

Det jag skulle skriva var;
Jag vet inte än, men hör av mig så fort jag vet :)

Ups! Sen var jag tvungen att skicka nytt sms och förklara mig men skrev fel då med så var tvungen att skicka ett till. men men, så går det när jag är trött! Ikväll blir det antagligen till att dra på fest i kärrdal, men det blir nice!

pusshejs <3

Jag och bettan,



Hittade den här bilden på mig och bettan från 8:an, var bara tvungen att lägga upp den!
Hoppas allt löser sig för dig vännen!

pusshejs <3

middagen i vårt hus...

...brukar gå ut på att alla driver lite halvt med mamma,

1. Hanna säger nått som typ mormor brukar säga "kom och eeeeet"
2. Jag börjar garva
3. Hanna börjar klaga på mammas släkt
4. Jag garvar ännu mer och hänger på
5. Hanna säger nått kul
6. Jag garvar och sprutar vatten över hela bordet.
7. Vi fortsätter och klaga
8. Mamma suckar

familjemobbing? pusshejs <3

nicoliciouslife

Läste det här på Nicoles blogg och var bara tvungen att lägga upp det eftersom jag garvade så mycket, så här har hon skrivit ;

Måste bara få uttrycka mit hat gentemot denna otroligt vidriga, motbjudande men ack så populära film....Twighlight! Vad är det för fel på folk, sväljer vad som helst med hull och hår. Det här är alltså en film för alla små idioter som analyserade karaktärerna i harry potter och drog egna slutsatser till filmerna....en film för er fanatsynissar som vuxit upp och behöver uppleva någon typ av fysisk kontakt, men som istället för att göra det själva ligger om nätterna, kramar om sina kuddar med printet " I <3 Edward Cullen" och drömmer våta drömmar om att en vampyr ska komma och hångla upp dem i skogen....kom IGEN! Här syftar jag på flera av mina egna vänner, däribland Yonana, SKÄMS!

här är länken http://nicoliciouslife.blogg.se/2008/december/do.html

pusshejs <3

provet...

gick ganska mycket åt helvete, och jag överdriver inte, jag chansade på ungefär hälften av frågorna tror jag. Men har aldrig riktigt gillat matte så får jag vg i slutbetyg blir jag superglad! Vet inte riktigt vad jag ska göra mer ikväll, jag ska antagligen träffa en kompis och sen ska vi gå en sväng och sen blir det nog en massa plugg med, usch! Måste läsa typ 30 sidor i svenska boken tills imorgon och den är verkligen skitkass, men vad gör man liksom? Finns inte riktigt nått att göra så bara att försöka fixa det iallafall!

See ya,
pusshejs <3

"här är min nya pojkvän, gurkan"

Den här fick jag av en kompis, så kul!

Varför gurkor är bättre än män:
1. Gurkor håller sig hårda i en vecka
2. En gurka talar aldrig om för dig att storleken har någon betydelse
3. Redan i affären kan du känna på gurkan och genast få veta hur hård den är redan innan du tar med den hem
4. Gurkor respekterar alltid dig på morgonen
5. Gurkor struntar i om du är oskuld eller inte'
6. Gurkor säger inte till andra gurkor att du har legat med 10 killar före eller om du är oskuld.
7. Gurkor ställer aldrig till med en scen för att det ligger andra gurkor i kylskåpet
8. Gurkor har ingenting emot att gömma sig i kylen när din mamma kommer på besök
9. En gurka överger dig inte för en annan kvinna, en annan man eller annan gurka
10. Du kan ha så många gurkor som du klarar av.



Vad säger ni, är det värt att satsa på att bli tillsammans med en gurka istället? ;)

pusshejs <3

matteprov

Nu sitter jag och äter frukost och är JÄTTEnervös, för vi ska ha matteprov idag och jag fattar ingenting av tangens, sinus, cosinus och exponentialfunktioner. Nästan så att jag funderar på att inte gå, men jag lär ju inte få göra om provet om jag missar, so that kind of sucks. Men men, måste fixa mig lite nu så kanske jag hinner med att plugga lite! Lycka till, till mig själv!

pusshejs <3

luciatåget



Först trodde jag att rudbeck inte skulle ha lucia tåg, men sen fick jag reda på att de visst har det men det är bara dem i musikklasser som får vara med vilket jag tycker är sämst! Jag har inte gått lucia tåg sen 5:an och det här året var jag verkligen sugen på att vara med, men neej, då får jag inte! Men mest synd för alla andra eftersom linda och jag hade velat vara porriga tomtar, men nu får ni inte se det!

_______________________________________________________________


Visst är det jobbigt ibland hur fel man kan tro om vissa människor, att man tror att de är ärliga och att man kan lita på dem. Sen får man reda på sanningen och inser hur fel man haft. Visst, man kan ha blivit tillsagt att den inte går att lita på men man vill bara inte inse det och sen när något händer som visar att alla andra har haft rätt. Men man ser ju det man vill se, och nu ser jag sanningen.





pusshejs <3

ups

guys were busted, mina päron såg bilderna på facebook. Vilka töntar de är, jag lackar, föräldrar borde inte få lov att ha facebook. Men de blev inte så arga, jag blev nog argare på de än vad de blev på mig. Men jaa, jag pallar inte med dom iallafall, de är störda i huvudet så de får va så arga de vill på mig, i don't give a shit. vill inte, vill inte, vill inte bo hemma! men har jag råd att flytta, naaaej. får snylta hos kompisar haha! Nu måste jag plugga matte, har prov imorgon!

Pusshejs <3

nyårsklänning,



vad tycks om den här klänningen till nyår från stylebystars?

8 december,

kollar på albumet ifrån lördags på facebook, taggarna är det bästa med hela albumet alltså, de är helt sjuka! Men vi hade verkligen kul iallafall, här kommer några bilder;


alexandra är pimp


öl i tratt is the shiat


sleden
______________________________________________________________________________

Idag hadde vi simning och livrädning med klassen, och det gick faktiskt bra, lyckades dra upp den orangea snubben från 4 meters djup. Sen också kul för vissa ville skaffa sitt mvg på andra sätt och flasha för läraren, men på den blev det censur. Ingen som inte var med lär fatta ett dugg, men jaa, ni som var med vet!

Nu måste jag plugga matte eftersom vi har prov på onsdag!

pusshejs <3

lördags

folk kom hit. min vodka är nästan slut. jag är sliten. men det var riktigt kul, förutom lite pinsamma grejer. men kul att göra nått sånt med många från klassen. tack för städhjälpen förresten, riktigt snabba var vi på tio minuter ;)
Bilder kommer när jag får de från johanna för hon var den enda som hade kamera, illa! Och förlåt till folk jag ringt, om ni tycker att det är jobbigt!

pusshejs <3

z-dag

Idag är det z-dag vilket betyder att jag är ledig, yeeees! Extra lång helg är nice! Idag hade jag planerat att julshoppa med isabelle, hon blir nog förvånad över att jag redan är vaken. Annars blir det inte så mycket, plugga och slappa. Matteprov på onsdag och kan inte direkt säga att jag är bra på det så det blir plugg hela söndagen. Brukar ha den som pluggdag och fredagen och lördagen som typ "haroligtdagar".

Längtar tills imorgon, men vene var hunden ska ta vägen alltså haha ;)




pusshejs <3

palla rubrik

Jag kan verkligen inte komma på rubriker alltså, om ni kollar så är alla typ förjävliga.
Men, idag gick jag hem efter italienskan, mådde inge bra. Ingen tror någånsin på att jag är sjuk utan alla tror alltid att jag skolkar, men faktiskt jag mådde inge bra hah, (;
Mer än så orkar jag inte skriva idag/nu,

pusshejs <3

Vintern 07
De här två saknar jag otroligt mycket!

haair

Nu har jag färgat håret igen, fortfarande brunt men lite ljusare och ingen utväxt. Har varit blondin enda tills höstlovet då jag bestämde mig för att färga brunt efter att typ tvekat i ett halvår. Men det är lätt värt det, det är kul med förrändring och självförtroende kick även om man inte gillar det. Så var det iallafall för mig, var inte alls nöjd i början och det var nästan svart, så jag blev rädd för att se emo ut. Men testa, om du inte gillar kan du ju alltid färga om!

pusshejs <3

Wish I had known that
What seemed so strong
Has been and gone

dagens

Idag har vi klädsimmat en kilometer med klassen, riktigt jobbigt! Men nu behöver jag inte träna idag i alla fall, så det är ju bra.Just nu ser jag på "love actually" snacka om julkänslor man får av den filmen. Den brukar ju alltid spelas på tv4 innan jul, men jag lyckas alltid somna när jag ser den. Tog fyra gånger innan jag lyckades se hela filmen utan att somna, det låter kanske inte som att filmen är så bra om man somnar, men det är detn så se den om ni inte gjort det!



pusshejs <3

bilder från lördags,

här kommer dem och de får beskriva sig själva för jag laddar bara över dem, sen är det till att springa för att se på desperate houswives. Förresten är jag på underbart humör för jag har lyssnat på massa störda låtar!

PUSSHEJS <3


jaaanks

kolla vad janks gjorde om mig, underbar är hon, älskar dig vännen .


http://i38.tinypic.com/2eq3mgx.jpg

pusshejs <3

mind is a razorblade.

mind is a razorblade - heartbeats Jose Gonzalez

so true, so true.

pusshejs <3

RSS 2.0