snabb update

har varit riktigt dålig på att skriva men haft fullt upp, så här kommer en snabb update

fredags - nt-show, bästa jag sett på länge. Sen gick jag och ylva från sollentunastn hem, och bara hem och slappa eftersom jag varit sjuk.

lördags - lovisa hade gymnastik uppvisning och jag och isabelle åkte dit för att kolla på den. Dessutom hade vi köpt chokladbollar som vi slagit in väldigt fint och skrivit massa wannabe gammeldagsskit på framsida, svårt att förklara men kolla bilden!



Sen stack jag till stan med gamla friidrottsgänget och åt på No. 8 som ligger nära sturegallerian. Aldrig varit där förut men jättegod mat, buffegrej med sushi och får jag sushi är jag nöjd resten av dagen typ. Sen hem till mig igen, folket sov över.

Söndag - Sov till ungefär elva och sen, drog folket hem nån gång vid ett. Jag såg davinci koden och sov ännu mer så jag borde ju vara pigg nu, men nej. Trött och på dåligt humör,

-

hemma idag med, sov till elva, "it's niiiiice". Inte gjort direkt mycket idag, bara slappat och kollat lite på nyårsklänningar (redan). Hitta sjukt snygga på stylebystars men har problem med att ladda upp bilderna, men tryck här så ser ni den, vad sägs? Jättesnygg tycker jag iallafall fast kanske lite onödigt att lägga ut så mycket pengar på det? Vad tycker ni?

pusshejs <3

sjuk=musik

När jag är sjuk lyssnar jag på musik 24/7, och gissa vad som kom upp på min spellista?
Doktor kosmos!
så sjuuuuka låtar, och jag överdriver inte, kolla här liksom;

Han sitter vid sitt frukostbord och äter fil
Blåvita flingor, blåvita flingor
Idag är dagen då han ska få lön
Blåvita flingor, blåvita flingor
Du får ingen lön idag haha
För du är så ful
Helt otroligt ful

och,,

Han går till socialen och får stryk som fan
Blåvita flingor, blåvita flingor
Han blir 100 år men får ingen pension
Blåvita flingor, blåvita flingor
Det går en langare på gatan och säljer
Blåååviiita flingor
Om du tar dom
och tuggar och sväljer
får du resa till en svunnen tid där samhället var gott


gotta love that , pusshejs <3

forfarande sjuk

så borde ha pluggat, men ja så funkar det inte helt enkelt. Jag har egentligen inte riktigt gjort någonting egentligen förutom två smycken, och jaa min mobilkamera är sämst men ska få ny så fort mitt abbonemang går ut!


Här är armbandet


och ett halsband

Inte så speciella kanske men jag gillar när det är rätt enkelt. Nu blire till att fortsätta slappa och antagligen se en film, vet inte vilken än men I guess I'll find out , hah.

pusshejs <3

Kent

Neej, nu är jag fast! Jag har flera gånger sagt att bandet Kent bara är skräp och klagat jättemycket på min sis för att hon har lyssnat på dem, men nu kommer jag på mig själv att sitta och lyssna på dem och sjunga med. Men man kan inte hjälpa det, deras låttexter är bara för sköna, lyssna på det här liksom:

Kom så glömmer vi döden, han röker i vår säng - dom som försvann

Hur kan man inte gilla dom liksom?! ;)





Det finns små trick som får folk
att ge dig mer än du är värd

Pusshejs <3

Sjuk

Sjuuuuk. Gick upp vid halv nio, åt frukost, mådde inge bra, gick och la mig igen och sov till tolv, aasnice! Så idag blire bara slappa, har läst lite i svenska boken men blir nog inte så mycket annat.
Imorgon ska vi simma med klassen igen och jag hoppas faktiskt att jag är tillräkligt frisk för att vara med för annars kan det bli svårt för mig att få bra betyg i idrotten, iallafall inte bara godkänt.

pusshejs <3

Måndagar är aldrig kul

När väckarklockan ringer blir det till att trycka på snooze tusen gånger, missa bussen komma försent. Sova way to little och vara helt borta och på dåligt humör i skolan. Se på film på italienskan och somna. Åka hem somna i soffan, träning om man pallar gå. Så kan mina måndagar se ut. Kul? Nej, måndagar är inte kul. dåligt humör, sur och gnällig är jag ofta. Men vissa dagar får man ju faktiskt lov att vara sån så länge man inte är det hela tiden. Dessutom är det jättekallt i vårt hus, saknar sommaren, blir gladare av värmen och brunare dessutom !


Sis till vänster & Jag till höger, på starbucks i barcelona sommaren 08.
På tal om starbucks, varför finns inte det i sverige? De skulle lätt tjäna pengar eftersom svenskarna dricker mycket kaffe!

Pusshejs <3

lördag/söndag

Igår var jag med alexandra nästan hala dagen. Först var vi hemma hos mig och tog det lungt, såg på film, bakade och sånt. Sen stack vi hem till henne i barkaby. 11.30 fick hon sms av sin kompis som sa att vi kunde komma på fest och att vi skulle ta tåget som gick 00.04. Jag och alex springer som galningar upp till övervåningen för att fixa oss speciellt jag eftersom jag var helt osminkad. När vi springer upp för trappen ropar alex "mamma vi ska på fest" och henne mamma säger lagom förvirrad "jahaa ja..?". Hade jag gjort så hade mina föräldrar lackat ur och frågat "var är den? Hur många är där? När kommer ni hem? Hur kommer ni dit? o.s.v" men det var visst okej att bara göra så ;)

Vi hann inte va särskilt länge på festen och den var rätt seg i början, men när det började bli riktigt kul var vi tvugna att dra oss hemot och ta natt bussen som var jättefull! Plus att det var två riktigt packade och säckert höga på bussen, en satt och spydde och den andra sparkade foten i väggen om och om igen. Men det var några rätt roliga snubbar på bussen som vi snackade med. Vad jag uppfattade så hade de varit inne i stan för att gå på nån thailändskklubb men hade inte kommit in för att de inte var thailändare. Låter riktigt stört men sure ;)

Vi sov bara 5 timmar så när jag kom hem på eftermiddagen somnade jag på köksgolvet och sov i runt två timmar och nu har jag riktigt ont i huvvet alltså, så ska nog vila lite mer!

Puss <3

Friday night!

Riktigt seg dag idag alltså! Jag sov 6 timmar och det är alldeles för lite för att jag ska fungera normalt, kaffe craving alltså.  Efter skolan va jag och badade med några va tjejerna från skolan, asnice och brandlarmet gick inte den här gången! ;) På vägen hem gick jag och Isa förbi ican och köpte massa allt för mycket onyttigt (ialla fall jag). Sen fick hon springa till tåget som hon precis hann med.

Nu gör jag inte så mycket, ska antagligen träffa alex snart och sen ska vi dra på fest om vi orkar, men det är ju fredag så då kan man ju inte bara vara hemma och slöa!

Förresten, precis innan vi gick till badhuset;
Linda: Jag hörde att du är singel Carl, skulle inte banga.
Carl: Va?

(skämt om någon inte fattar, videon hamnar nog på facebook om jag lyckas lägga över den till datorn)


Hare bra,
puss <3

Snöö!

Det snöar! Idag har vi simmat på idrotten, det var helt okej tills brandalarmet satte igång och vi var tvungna att gå ut blöta i kylan. Kallt som faaan. Sen missade jag halva mattelektionen eftersom vi fick alldeles för kort tid att byta om.

Usch, bråka med vänner är inte kul och jag kan bli riktigt jävla lack alltså och då kan resultatet bli att man förlorar nån som man har varit riktigt bra vänn med vissa växer man bara ifrån och ibland är det bara så. Jag har kommit så långt att jag undrar om den vänskapen jag hade med några i nian är värd att kämpa för, för det får mig bara att må dåligt. So this is it, I'm done. Jag tänker inte kämpa för vår vänskap, inte om det är såhär det ska vara. Så hej då eller vad man säger, iallafall för stunden.




Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard ,
puss <3

Dagens

Har precis kommit hem och sitter lyssnar på "If I Were A Boy" av Beyonce. Låten kanske inte är överdrivet bra men texten är underbar och videon är ännu bättre, se den om ni inte har gjort det!

Idag har jag varit i skolan, suprise? Det var faktiskt helt okej men Lovisa har fått mig addicted av chokladbollar så på rasten åkte vi ju såklart och köpte på sollentuna. Skippade mentorstiden för det känns så fucking olönt, de pratade om hur man pluggar inför prov, jag tror nog att jag vet det efter nio år. Iallafall, när jag och och Lovisa kom tillbaka råkade vi gå förbi klassrummet där vi hade det, några från klassen såg mig och började skratta när jag försökte att inte bli sedd av vår mentor. Men allt som allt, helt nice dag faktiskt. På bra humör, vet inte riktigt varför men jag är det iallafall och jag förtjänar det. Hoppas ni också haft det!

If i were a boy, I swear I'd be a better man.
Puss <3


Utkast: Nu har ...

Nu har jag tagit bort alla gamla inlägg på bloggen, kinda erase my past. Det är ungefär så jag velat göra iallafall de senaste veckorna, men nog om det! Jag tänker inte beskriva vem jag är för de som läser min blogg vet antagligen det och om ni inte gör det lär ni väl lista ut det om ni fortsätter läsa min blogg.

I helgen var det iallafall konfimanders 07 sista återträff, sjukt sorligt faktiskt, men det var ändå väldigt kul! Ibland är det ju lagom segt att lyssna på lektioner men jag har ju träffat Jannike och Frida och vi har alltid så kul ändå så det spelar ingen roll! För er som inte vet det är jag faktiskt kristen, jag går inte i kyrkan, jag svär, jag dricker ibland och verkar kanske inte kristen men jag tror på gud iallafall och det är det som räknas tycker jag.

Iallafall har saknat alla väldigt mycket och kommer nog göra det nu med eftersom de flesta bor långt bort i skåne, men vi har ett speciellt band eftersom vi tillbringat fyra veckor i sträck med varandra. Saknar speciellt kristina, eftersom hon bor i usa och jag inte träffat henne på länge, så synd att hon ska bo så långt bort för vi hade också superkul tillsammans! Men, det är ju som det är.

pusshej <3

Sommaren 07              Vintern 07
Jonas & malin sommaren 07 || Jannike & Frida,, januari 08

RSS 2.0